Hogyan készüljek

kismamafotózásra

Erre a fotózásra, ezekre a képekre mindig szívesen fogsz visszatekinteni, hiszen egy igazán izgalmas és gyönyörű időszak megörökítése. Mindezek miatt fontosnak tartom, hogy a fotózásra úgy érkezz, minden alaposan át lett gondolva, ezáltal magabiztos leszel, ami a képekről is sugározni fog.
A szép haj és a gyönyörű smink mindenkit magabiztossá tesz, így ezeket én mindenképpen ajánlom minden ügyfelemnek, akár kismama, akár családi fotózásra vagy egy portrésorozatra érkezik hozzám.
A legjobb, ha hetekkel a fotózás előtt már egyeztetünk minden részletet, mint pl. a helyszín, a ruhák, a kiegészítők. Szívesen segítek ötleteimmel, hogy megkönnyítsem neked ezeket a döntéseket. Természetesen attól függően, hogy a fotózás kültéren, vagy beltéren fog zajlani, más ruhák, smink, haj szükséges, ezeket is mind átbeszéljük előtte. A kültéri fotózásnál mindig beírunk esőnapot is, hiszen nem lehet fixen számolni az időjárással, de adott esetben törölhetjük is, és egy neked tetsző stúdióba foglalhatunk időpontot.
Azon se stresszelj, ha a párod nem túl lelkes, majd ott megjön a kedve pár fotó erejéig, ha látja, te milyen jól érzed magad és felszabadult vagy.
Örömmel segítek, hogy ezt a csodás várakozást méltóképpen örökíthessétek meg.

kismama

portfólió

Kapcsolat

Üzenet küldés