Szolgáltatások

KISMAMAFOTÓZÁS

A fotózást érdemes a várandósság 28-33. hetére időzíteni, amikor már szépen gömbölyödik a has, de még mozgékony a kismama.

A képek készülhetnek kültéren, vagy a sok választható és gyönyörűen berendezett enteriőr stúdiók egyikében, illetve műtermi körülmények között. Ez attól függ, ki mennyire szeret a kamera előtt mozogni. Aki szégyenlősebb, annak a kültéri vagy enteriőr stúdiót ajánlom, azoknak viszont, akik szeretik, ha fotózzák őket, van önbizalmuk pózolni, azoknak a műterem szuper választás. A retusálandó képeket egy online galériából lehet kiválasztani.

A professzionális smink mindenkinek extra önbizalmat ad, így ezt okvetlen ajánlom.  Az sem gond, ha te nem ismersz ilyen sminkest, én tudok ajánlani számodra.

További kérdésekért keress bátran bizalommal!

CSALÁDI- ÉS GYERMEKFOTÓZÁS

A gyermek, vagy babafotózást 3-4 hónapos kortól ajánlom, korábban, míg a baba nem tudja magát hason kitartani, felesleges. Ülő babákról már nagyon cuki képeket lehet készíteni, és érdemes az első születésnapot is megörökíteni.

A babaképek, családi fotók is készülhetnek enteriőr stúdióban, kültéren vagy nálam, a kis stúdiómban. A 1,5-2 évesekkel mindenképpen olyan helyszínt javaslok, ahol van elég terük szaladni, játszani (kültér vagy nagyobb stúdiók), hiszen ebben a korban nehéz őket egyhelyben tartani.  A fotózásra a ruhákat előzetes egyeztetéssel segítek kiválasztani. Természetesen van lehetőség tortamaszatolós képekre is. 

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS

 A fotózásra leginkább ajánlott időpont a baba születését követő 7-10. nap, de legkésőbb két hetes korig érdemes csak várni. Minél korábban készítjük a képeket, a baba annál aluszékonyabb még és általában könnyebb a különböző pózokba való pozícionálás. 

A stúdiómban kényelmesen és a legnagyobb biztonságban készülhetnek a képek, itt rengeteg olyan kellék áll rendelkezésre, amelyeket nem tudok magammal vinni, ha házhoz megyek. A stúdióban készülhetnek háttér előtti közös, családi képek is. 

A fotózás általában 2-4 óra hosszúak szoktak lenni, de mindent a baba igényeihez igazítunk. Tapasztalataim alapján a délelőtti órákban még nyugodtabbak a babák, ezért inkább erre az időszakra időzítjük a fotózást. Számos kellékkel rendelkezem, így nincs szükség a részetekről előkészületre ebből a szempontból.

 

 

PORTRÉFOTÓZÁS

Szerintem minden nőnek kötelezővé kellene tenni a portré vagy glamour fotózást legalább egyszer az életében. Lehet persze többször is, az már csak hab a tortán. Egy ilyen fotózásra elegendő időt kell szánni, hogy feloldódjon a modell, és onnantól sima ügy. Itt is elengedhetetlen a profi smink, és frizura. Azt is érdemes előre megbeszélnünk, hogy milyen ruhákban szeretnél fotókat, vagy én is adhatok tippeket, ha nincs ötleted. Helyszínként választhatsz egy enteriőr stúdiót, vagy műtermet is, ez az elképzelésektől függ.

 

Kapcsolat

Üzenet küldés