Hogyan készüljek

újszülött fotózásra

Az újszülött fotózás egy csoda a maga türelemjátékával, de én imádom! Bizalom nélkül ez nem működik, hiszen egy új élet kerül a kezeim közé, akikkel mindig a legnagyobb elővigyázatossággal bánok. Legfontosabb mindig a baba testi épsége, egészsége. 

A fotózásra úgy kell készülnöd, hogy a tervezett szülési időpont előtte pár héttel egyeztetünk és mindent elmondok részletesen. Én beírlak titeket előre a naptáramba, de fix időpontot csak a születést követően, másnap szoktunk egyeztetni. A legideálisabb a baba két hetes koráig történő fotózás. Ez nem azt jelenti, hogy később nem lehet, de két hetes korig alszanak a babák mélyebben, és a korábbi magzati póznak köszönhetően még könnyebben lehet őket pozícionálni a babzsákon és a különböző kosarakban, kellékekben.

Amennyiben otthonotokban történik a fotózás, előzetesen megbeszéljük, hogy milyen típusú képekre vágytok, és én ennek megfelelően pakolok össze és viszem házhoz a kellékeket: babzsák, állvány, vaku, újszülött ruhák, fejpántok stb. Amennyiben az otthonotok nem alkalmas a fotózásra, választhatunk egy nektek megfelelő berendezett stúdiót is.

Minden egyéb tudnivalót részletesen elmondok nektek, hogy felkészültek legyetek.

Tesós fotózáskor mindig úgy készülünk, hogy a legelején elkészítjük a közös fotókat, így a tesó utána már elvihető játszótérre, vagy a nagyikhoz, hogy az újszülött fotózás csendben, nyugalomban teljen, így anyuka és én is minden figyelmet a babára tud összpontosítani a legszebb végeredmény érdekében.

Természetesen készülhetnek közös képek a szülőkkel is, erről is beszélünk még a fotózás előtt. 

újszülött

portfólió

Kapcsolat

Üzenet küldés